چهطور از فضای آشپزخانه بیشترین استفاده را ببریم؟
فضای آشپزخانه مهمترین بخش در هر منزل و به نوعی پر عبور و مرورترین نصیب داخلی منزل به حساب میآید . دکوراسیون بنیادین و صحیح درین بخش از محل معاش به منظور به کار گیری هرچه مفید تر اطراف و محوطه داخلی چه درحالتی که محدودیت محیط موجود است و یا این که در صورت عدم وجود محدودیت دور و اطراف یک امر اضطراری است . طرق متفاوتی برای به کارگیری بنیادی و هر چه اضافه از فضای درون آشپزخانه موجود است . در حقیقت تعیین , ساماندهی و جانمایی درست اسباب و اثاث در فضای آشپزخانه , به خصوص سینک و فر یک بحران مهم است که مستلزم اعتنا مشخص است . دراین مقاله , تعدادی توصیه خلاقانه و بنیادی برای به کارگیری حداکثری از محیط آشپزخانه به شما ارائه میشود تا بتوانید اسباب و اثاث آشپزخانه خویش را به شایسته ترین صورت ممکن متناسب با میزان دارایی و فضایی که دارید , جانمایی فرمایید .
فضای آشپزخانه , قلب منزل
آشپزخانه به مثابه قلب منزل و راس تجمع اعضای خانواده برای پخت و پز , صرف خوراک , عبور و مرور و … است که اشخاص مستقر در یک منزل رو گرد هم میاورد . آشپزخانه تنها یک غدا خوری نبوده و با دور هم جمع کردن اشخاص در محیط موجب حس صمیمیت اضافه خانواده می شود . در حین ایجاد یا این که نوسازی آشپزخانه می بایست یک فضای دلنشین و گرم و صمیمی ساخت تا همگی خانواده بتوانند از آن شایسته ترین به کارگیری را نمایند . امروزه با بوجود آمدن اسباب و کالاهای تازه آشپزخانه در صنعت چینش این قابلیت و امکان مهیا شده تا طراحان از حداکثر فضای مو جود در مکان متناسب با میزان دارایی , سبک معاش و نیاز میزبان فضاسازی نماید . اینک پباده سازی اثاثیه آشپزخانه به قدری متنوع هوشمندانه انجام میشود که برای تمامی مدل فضایی قابلیت و امکان استعمال داشته باشند . این اسباب و اثاث مشتمل بر گونه های دسته کابینت , سینک ظرفشویی , اجاقگاز , فر و … است .
جانمایی اسباب اضطراری در فضای آشپزخانه
آشپزخانه به مثابه قلب منزل و راس تجمع اعضای خانواده برای پخت و پز , صرف خوراک , عبور و مرور و … است که اشخاص مستقر در یک منزل رو گرد هم میاورد . آشپزخانه تنها یک غدا خوری نبوده و با دور هم جمع کردن اشخاص در محیط موجب حس صمیمیت اضافه خانواده می شود . در حین ایجاد یا این که نوسازی آشپزخانه می بایست یک فضای دلنشین و گرم و صمیمی ساخت تا همگی خانواده بتوانند از آن شایسته ترین به کارگیری را نمایند . امروزه با بوجود آمدن اسباب و کالاهای تازه آشپزخانه در صنعت چینش این قابلیت و امکان مهیا شده تا طراحان از حداکثر فضای مو جود در مکان متناسب با میزان دارایی , سبک معاش و نیاز میزبان فضاسازی نماید . اینک پباده سازی اثاثیه آشپزخانه به قدری متنوع هوشمندانه انجام میشود که برای تمامی مدل فضایی قابلیت و امکان استعمال داشته باشند . این اسباب و اثاث مشتمل بر گونه های دسته کابینت , سینک ظرفشویی , اجاقگاز , فر و … است .
جانمایی اسباب اضطراری در فضای آشپزخانه
برای جاگذاری مطلوب وسایل , با صرفه سازی و به کار گیری حداکثری از فضای آشپزخانه بایستی پباده سازی به گونهای باشد که برای به کارگیری چندین تن از اعضای خانواده به طور هم زمان مطلوب باشد و تمرکز تمام وسایل در یک نقطه از آشپزخانه نباشد . به صورت کل هر وسیله و اقلامی که فرآیند روزانه عمل در آشپزخانه را راحتتر کرده و تسهیل میکند , قادر است در حین تعیین چیدمان آشپزخانه و نوسازی آشپزخانه به فعالیت گرفته شود . تمام موردها رابطه بی واسطه به سبک معاش خانواده داراست و اعضای خانواده بایستی مطابق با نیازهای خویش آشپزخانه را پباده سازی نمایند .
نقاط کلیدی مهم
امروزه برای تبدیل فضای آشپزخانه به یک مکان باصرفه برای به کارگیری اغلب به جای خرید و پباده سازی با اسباب مبله از وسایل توکار به کار گیری مینمایند , یکی این موردها به کار گیری از گونه های فرهای تو کار برقی یا این که گازی است . در آشپزخانههای کوچک و یا میزان دارایی محدود در طول تجدید بنا , سینکهای ظرفشویی دو لگنه جایگزین قابل قبولی برای ماشین ظرفشویی میباشند . همینطور اشکال فر برای امروزی کردن آشپزخانه جایگزین مدلهای متعدد اجاق میگردند .
سخن پایانی
بر پایه ی نکات نقل شده با رعایت استانداردها و اصول واجب برای چگونگی حداکثر به کارگیری استاندارد از فضای آشپزخانه میتوان به کار گرفت . همانطور که ذکر شد رعایت نکات اساسی اهمیت ویژهای داراست . در شرایطیکه بهدنبال ایدههای جالب برای پباده سازی و چینش وسایل و اقلام در آشپزخانه میباشید , از نقش اجاق , فر و سینک غافل نشوید .